Omletă cu roșii, ceapă verde și pătrunjel 12 luni

Omletă cu roșii, ceapă verde și pătrunjel

de Eugenia
Masă

Mic-dejun

Dietă

Fără gluten

Fel de mâncare

Fel principal

Ingredient principal

Legume

Timp de preparare

15

Timp de gătire

20

Dificultate

ușor

Porţii

5 porții

Oul conține substanțe importante pentru dezvoltarea organismului, astfel încât îl putem considera un aliment esențial pentru alimentația bebelușului și, mai târziu, a copilului.

Omletă cu roșii, ceapă verde și pătrunjel – delicioasă, colorată și aromată. Este perfectă pentru un mic dejun în familie.

Ingrediente

Paşii necesari preparării

  1. Sotați pentru 2-3 minute roșia împreună cu pătrunjelul sau măghiranul în puțină apă, cu câțiva stropi de ulei.
  2. Bateți ouăle într-un castron și condimentați-le cu un praf de sare și piper, dacă doriți și dacă, bineînțeles, vârsta copilului permite.
  3. Turnați amestecul în tigaie. Cu o furculiță bateți puțin ouăle din tigaie, apoi adăugați ceapa verde. Lăsați pe foc până când omleta se încheagă.

Această omletă cu roșii este delicioasă servită cu o salată de vară și brânză proaspătă pentru cei mai mari de la masă.

Sursă foto: diversificare.ro