Tort de portocale

de Oana
Masă

Desert

Ocazie

Onomastică

Fel de mâncare

Tort

Ingredient principal

Fructe

tort de portocale 3 ani
Timp de preparare

20

Dificultate

ușor

Porţii

5 porții

Tort de portocale rapid și extrem de ușor de făcut!

Un desert aromat, perfect pentru zilele de iarnă – tort de portocale. Apreciat de copii și de adulți.

Ingrediente

Paşii necesari preparării

  1. Într-un vas se freacă untul cu zahărul şi mirodeniile până obţinem o compoziţie omogenă.
  2. Separat, pişcoturile se rup bucăţele şi se însiropează cu sucul de la o portocală.
  3. Se curăţă cele 3 portocale rămase, se taie cubuleţe şi se amestecă cu pişcoturile însiropate.
  4. Se adaugă crema de unt peste portocale și pișcoturi şi se amestecă totul foarte bine. 
  5. Se pune compoziția rezultată într-o formă, se ornează cu frişcă naturală şi felii de portocală şi/sau alte fructe.
  6. Se lasă la frigider câteva ore, până se întăreşte.

Sursa foto:http://flic.kr/p/5rdbEx