Această tartă cu căpșuni este un desert ideal pentru a sărbători 1 iunie. Cu mic cu mare, copiii de toate vârstele se vor bucura de ea. La mulți ani, copii din toată lumea!
Ingrediente
- 200 g căpșuni
- 5 ouă, de țară
- 5 linguri zahăr brun, (sau alt îndulcitor natural, pentru copiii mai mici de 3 ani)
- 6 linguri făină integrală
- 1 lingură coaja rasă lămâie, (numai de la lămâile cultivate organic. Altfel coaja lor conține substanțe toxice!)
Paşii necesari preparării
- Se separă și se bat albușurile spumă cu zahărul, după care se adaugă gălbenușurile și coaja de lămâie.
- Tava se tapetează cu hârtie de copt și se toarnă compoziția.
- Căpșunile se taie felii, și se așează deasupra compoziției, pudrate cu făină pe partea de jos.
- Se lasă în cuptorul preîncălzit la 170°C aproximativ 30 de minute sau până când prăjitura trece testul scobitorii.
Poftă bună!
Sursă foto: Diversificare.ro