100 de rețete sănătoase pentru copilul tău – un eBook culinar și caritabil

TA-DAM, TA-DAM!

Încă un proiect fain la care am lucrat în ultima vreme: primul eBook caritabil și culinar din mediul online românesc: “100 de rețete sănătoase pentru copilul tău“.

Ca și mămici știm cât de este de importantă alimentația unui copil. Așa că am acceptat invitația celor de la Gustos.ro de a ne alătura echipei acestui proiect imediat. Astfel, prin acest ghid am vrut pe de o parte să oferim informații corecte despre ce înseamnă o alimentație sănătoasă, iar pe de altă parte să-i ajutăm pe copiii Fundației “Inimă de Copil” din Galați care are în grijă copii cu dizabilități, copii diagnosticați cu HIV și copii fără posibilități financiare.

Ebook-ul este structurat pe categorii de vârstă (0-3 ani, 3-7 ani, 7–10 ani și 10–14 ani) și pe lângă cele 100 de rețete, conține articole, sfaturi și idei pentru o nutriție sănătoasă a copilului pornind de la momentul diversificării și ajungând la etapa în care este un școlar în toată regula.

100 de rețete sănătoase pentru copilul tău” are 125 de pagini și îl poți descărca printr-un simplu click. Așa ni te vei alătura și tu în strângerea de fonduri pentru Fundația “Inimă de Copil”.

Costul este de doar 5 EURO, aproximativ 23 RON, depinzând de rata de schimb valutar a zilei în care îl descarci, sumă care va fi redirecționată integral Fundației.

Donația o poți face online pe pagina dedicată campaniei de pe Gustos.ro: http://copii.gustos.ro/carte-cu-retete/.