Sufleu de spanac

de Cititor
Masă

Prânz

Fel de mâncare

Fel principal

Ingredient principal

Legume

sufleu de spanac 1 an
Timp de preparare

20

Timp de gătire

45

Dificultate

ușor

Porţii

5 porții

Sufleu de spanac este mâncarea noastră preferată!

Sufleu de spanac ușor de făcut, delicios și extrem de hrănitor. Cea mai bună variantă pentru ca cei mici să se ia la întrecere cu Popeye marinarul ;).

Ingrediente

Paşii necesari preparării

  1. Se mărunțește spanacul la aparatul de tocat (sau la blender) și se pune într-un vas mai mare. 
  2. Ouăle cu morcovii, usturoiul și ceapa se mărunțesc la blender, după care se pun peste spanac împreună cu uleiul de cocos și se amestecă. Se adaugă un praf de sare (opțional).
  3. Compoziția se coace la cuptor aproximativ 45 minute la 180⁰C. Temperatura de 180⁰C este necesară pentru ca uleiul de cocos (dacă este nerafinat) să nu se degradeze.

Sufleul poate fi servit ca atare, cu orez sau cu brânză rasă deasupra.

Sursă foto: Diversificare.ro