Rețetă Sos de migdale - Diversificare.ro
sos de migdale 1 an

Sos de migdale

Masă

Desert

Dietă

Vegane

Ocazie

Onomastică

Fel de mâncare

Cremă

Ingredient principal

Semințe & nuci

Timp de preparare

25

Timp de gătire

20

Dificultate

ușor

Porţii

4 porții

Sos aromat, mai bun decât o glazură, sănătos şi natural – sos de migdale. Foarte gustos, apreciat de copii și adulți. Poftă bună!

Sos aromat, mai bun decât o glazură, sănătos şi natural – sos de migdale. Foarte gustos, apreciat de copii și adulți. Poftă bună!

Ingrediente

Paşii necesari preparării

  1. Pentru a obţine sosul se opăresc migdalele, se curăţă de coajă şi se usucă pe o tavă în cuptor. 
  2. Alternativ, le puteți lăsa la hidratat peste noapte și le clătiți bine. Astfel, se vor decoji ușor.
  3. Migdalele uscate se pun în blender împreună cu mierea şi cu zahărul vanilat şi se ţine aparatul pornit până când migdalele şi mierea devin o pastă groasă. 
  4. Peste această compoziţie se toarnă câte puţin lapte de soia şi se amestecă uşor.

Rezultatul este un sos fin şi aromat care se serveşte ca desert sau împreună cu îngheţată sau budincă.

Sursă foto: http://flic.kr/p/5EpNCD

Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies.Learn moreGot it