mousse de ciocolată cu migdale 1 an

Mousse de ciocolată cu migdale (de la 1 an)

Masă

Desert

Dietă

Raw

Ocazie

Onomastică

Fel de mâncare

Desert

Ingredient principal

Semințe & nuci

Timp de preparare

15

Dificultate

ușor

Porţii

3 porții

Mousse de ciocolată cu migdale- o gustare sau chiar un mic dejun pe care copiii îl vor adora! Cine nu-și dorește ca desertul sa fie și sănătoas și hranitor?

Mousse de ciocolată cu migdale  – o gustare sau chiar un mic dejun pe care copiii îl vor adora! Cine nu-și dorește ca desertul sa fie și sănătoas și hranitor?

Mousse de ciocolată cu migdale

Mousse de ciocolată cu migdale

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingrediente:
– 50 g migdale
– 1 avocado copt bine
– 1-2 lingurițe carob,
– 2 lingurițe miere (se poate folosi și melasă, sirop de agave – se ajustează cantitățile în funcție de îndulcitorul ales)
4 lingurițe goji
– vanilie naturală pudră

Mod de preparare:
Se amestecă în robotul de bucătărie: avocado, migdale hidratate peste noapte și măcinate (se pot folosi cele rămase după ce ați preparat lapte de migdale), carob, miere (sau alt îndulcitor natural), pudră de vanilie. Goji se clătesc şi se înmoaie în prealabil 10-15 minute, după care se amestecă uşor cu pasta deja pregătită. Acest mousse de ciocolată poate fi ținut la frigider timp de 2-3 zile.

Opțional, se poate folosi în completare făină de migdale, pentru a obține o pastă mai tare din care vor rezulta bomboane. Se formează biluţe și se dau prin fulgi de cocos sau nucă măcinată.

Sursă foto: https://flic.kr/p/8VEMW5

Ingrediente

  • 50 g migdale
  • 1 avocado, copt bine
  • 1-2 lingurițe carob
  • 2 lingurițe miere, (se poate folosi și melasă, sirop de agave – se ajustează cantitățile în funcție de îndulcitorul ales)
  • 4 lingurițe goji
  • vanilie, naturală pudră

Paşii necesari preparării

  1. Se amestecă în robotul de bucătărie: avocado, migdale hidratate peste noapte și măcinate (se pot folosi cele rămase după ce ați preparat lapte de migdale), carob, miere (sau alt îndulcitor natural), pudră de vanilie. 
  2. Goji se clătesc şi se înmoaie în prealabil 10-15 minute, după care se amestecă uşor cu pasta deja pregătită. 
  3. Acest mousse de ciocolată poate fi ținut la frigider timp de 2-3 zile.
  4. Opțional, se poate folosi în completare făină de migdale, pentru a obține o pastă mai tare din care vor rezulta bomboane. 
  5. Se formează biluţe și se dau prin fulgi de cocos sau nucă măcinată.

Comentarii