Sărbători fericite!

Iată ca au venit și Sărbătorile de Paște, ocazie cu care echipa noastră minunată intră într-o mică vacanță. Vă mulțumim că sunteți alături de noi și vă dorim Sărbători liniștite alături de cei dragi!

Nu plecăm însă înainte de a vă oferi câteva idei pentru masa de sărbătoare:

– vă amintiți de articolele noastre despre o masă liniștită alături de bebeluș sau idei de meniu pentru petrecere? Sigur puteți adapta idei din aceste articole astfel încât să simtă și cei mici că e sărbătoare. Implicați-i în pregătirea preparatelor sau aranjarea mesei și vor fi și mai entuziasmați!

– puteți vopsi ouăle cu ingrediente naturale. Sunt mult mai sănătoase și distractiv de făcut. Cei mici vor fi foarte încântați să vă ajute :). Noi sigur vom încerca!

– alegeți pentru masa de Paște mâncăruri ușoare, sănătoase și potrivite și pentru cei mai mici. Nu uitați însă de regula celor 4 zile și să urmăriți reacția bebelușului la introducerea oricărui aliment nou.

– vă propunem totodată câteva alternative la rețetele tradiționale de Paște: drob de legume sau de ciuperci, pască fără aluat, o salată boeuf delicioasă, chec în două culori sau chec cu banane și nuci. Sunt sigură că veți găsi pe site și alte preparate care se potrivesc la fel de bine și totodată adaptate vârstei copilului.

– nu uitați să puneți pe masă multe legume, verdețuri și fructe proaspete, preferabil locale și de sezon.

Să ne vedem cu bine începând cu 13 mai. Hristos a înviat!

Cu drag,
echipa Diversificare

Sursă foto: http://flic.kr/p/8hFtyn