Broccoli cu nucă de cocos 1 an

Broccoli cu nucă de cocos (de la 1 an)

de Adelina
Masă

Cină

Dietă

Vegane

Fel de mâncare

Salată

Ingredient principal

Legume

Timp de preparare

20

Timp de gătire

20

Dificultate

ușor

Porţii

4 porții

Broccoli cu nucă de cocos – un preparat exotic, cu ajutorul căruia cel mic va experimenta noi arome. În plus, va putea mânca broccoli cu mâna, ceea ce, cu siguranţă va fi distractiv!

Broccoli cu nucă de cocos – un preparat exotic, cu ajutorul căruia cel mic va experimenta noi arome. În plus, va putea mânca broccoli cu mâna, ceea ce, cu siguranţă va fi distractiv!

Broccoli cu nucă de cocos

Broccoli cu nucă de cocos

Ingrediente

Paşii necesari preparării

  1. Acest preparat se poate realiza atât într-o tigaie, cât și într-o tavă la cuptor. 
  2. Se pune pe foc tigaia cu uleiul, boabele de muștar și fulgii de ardei, dacă ați ales să-i folosiți.
  3. Deasupra, adăugăm ceapa tăiată în felii groase, ghimbirul tăiat în pătrățele, lăsând  totul  3 minute la foc iute.
  4. Pentru broccoli, punem la fiert o oală cu apă şi sare, iar când aceasta clocotește, adăugăm buchețelele și le lăsăm maxim 4 minute, astfel broccoli-ul rămâne aldente.
  5. Când este gata, îl adăugăm în tigaie și amestecăm cu restul ingredientelor, stingem focul și adăugăm nuca de cocos, migdalele și zeama de la cele două limes.
  6. Dacă ați ales să gătiţi acest preparat la cuptor, diferența constă în a pune ceapa pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și a o lăsa 5 minute la copt. 
  7. Ghimbirul se dă prin răzătoarea mică și se adaugă împreună cu celelalte ingrediente la dressing.   Poftă bună!
Acest preparat se poate realiza atât într-o tigaie, cât și într-o tavă la cuptor. Se pune pe foc tigaia cu uleiul, boabele de muștar și fulgii de ardei, dacă ați ales să-i folosiți. Deasupra, adăugăm ceapa tăiată în felii groase, ghimbirul tăiat în pătrățele, lăsând  totul  3 minute la foc iute.
Pentru broccoli, punem la fiert oală cu apă şi sare, iar când aceasta clocotește, adăugăm buchețelele și le lăsăm maxim 4 minute, astfel broccoli-ul rămâne aldente.
Când este gata, îl adăugăm în tigaie și amestecăm cu restul ingredientelor, stingem focul și adăugăm nuca de cocos, migdalele și zeama de la cele două limes.
Dacă ați ales să gătiţi acest preparat la cuptor, diferența constă în a pune ceapa pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și a o lăsa 5 minute la copt. Ghimbirul se dă prin răzătoarea mică și se adaugă împreună cu celelalte ingrediente la dressing.

Poftă bună!

Foto: diversificare.ro

Comentarii