ciocolată de casă cu carob 1 an

Ciocolată de casă cu carob (de la 1 an)

de Eugenia
Masă

Desert

Ocazie

Onomastică

Fel de mâncare

ciocolată

Ingredient principal

Semințe & nuci

Timp de preparare

15

Timp de gătire

5

Dificultate

ușor

Porţii

5 porții

Toți copiii adoră ciocolata. Însă ciocolata de casă este de mii de ori mai gustoasă și mai sănătoasă decât cea din magazine – ciocolată de casă cu carob.

Toți copiii adoră ciocolata. Însă ciocolata de casă este de mii de ori mai gustoasă și mai sănătoasă decât cea din magazine – ciocolată de casă cu carob.

Ciocolată de casă cu carob

 

 

 

 

 

 

 

Ingrediente:
– 250g unt (1 pachet)
– 2 lingurițe de miere
– 250g lapte praf pudră
– 1 ceașcă mică de migdale
– 1 ceașcă mică de nuci
– 1 ceașcă mică de stafide
– 8 curmale fără sâmburi
– 1 lingură plină de carob (pudră de roșcove)

Mod de preparare:
Untul se topește împreună cu mierea în “bain marie” până se îngroașă puțin. Apoi se adaugă migdalele, nucile, stafidele, curmalele tocate mărunt și carobul. Se adaugă și laptele praf pudră și se amestecă foarte bine.
Compoziția obținută se pune într-o tavă întinsă, se lasă la frigider câteva ore și apoi se taie în formele dorite. Opțional puteți presăra pe deasupra fulgi de cocos.

Sursă foto: http://flic.kr/p/88SbM

Ingrediente

Paşii necesari preparării

  1. Untul se topește împreună cu mierea în “bain marie” până se îngroașă puțin. 
  2. Apoi se adaugă migdalele, nucile, stafidele, curmalele tocate mărunt și carobul. 
  3. Se adaugă și laptele praf pudră și se amestecă foarte bine.Compoziția obținută se pune într-o tavă întinsă, se lasă la frigider câteva ore și apoi se taie în formele dorite. 
  4. Opțional puteți presăra pe deasupra fulgi de cocos.

Comentarii