Piure de spanac și gălbenuș de ou 10 luni

Piure de spanac şi gălbenuş de ou (de la 10 luni)

Masă

Prânz

Fel de mâncare

Fel principal

Ingredient principal

Legume

Timp de preparare

20

Timp de gătire

25

Dificultate

ușor

Porţii

2 porții

Spanacul şi gălbenuşul de ou conţin fier, atât de necesar în dezvoltarea micuţilor noştri. Iată o reţetă foarte simplă și gustosă pentru bebeluşi – piure de spanac şi gălbenuş de ou.

Spanacul şi gălbenuşul de ou conţin fier, atât de necesar în dezvoltarea micuţilor noştri. Iată o reţetă foarte simplă și gustosă pentru bebeluşi – piure de spanac şi gălbenuş de ou.

Piure de spanac şi gălbenuş de ou

Piure de spanac și gălbenuș de ou

 

Ingrediente:
– 1 cartof mic
– 1 gălbenuş de ou
– 5 mâini de spanac

Mod de preparare:
Oul se fierbe întreg şi se scoate gălbenuşul. Cartoful se fierbe aproximativ 20 de minute sau până devine moale. Spanacul se fierbe separat, nu mai mult de 3-4 minute după ce clocotește apa, apoi se scurge de apă și se pune în blender împreună cu cartoful și gălbenușul de ou. Se pasează până a devenit pastă. Pentru o consistenţă mai cremoasă se poate adăuga şi puţin unt.

Sursa foto: https://flic.kr/p/aYWnTK

Ingrediente

Paşii necesari preparării

  1. Oul se fierbe întreg şi se scoate gălbenuşul. 
  2. Cartoful se fierbe aproximativ 20 de minute, până devine moale. 
  3. Spanacul se fierbe separat, nu mai mult de 3-4 minute după ce clocotește apa, apoi se scurge de apă și se pune în blender împreună cu cartoful și gălbenușul de ou . 
  4. Se pasează până a devenit pastă. Pentru o consistenţă mai cremoasă se poate adăuga şi puţin unt.

Comentarii