Spanacul şi gălbenuşul de ou conţin fier, atât de necesar în dezvoltarea micuţilor noştri. Iată o reţetă foarte simplă și gustosă pentru bebeluşi – piure de spanac şi gălbenuş de ou.
Spanacul şi gălbenuşul de ou conţin fier, atât de necesar în dezvoltarea micuţilor noştri. Iată o reţetă foarte simplă și gustosă pentru bebeluşi – piure de spanac şi gălbenuş de ou.
Ingrediente:
– 1 cartof mic
– 1 gălbenuş de ou
– 5 mâini de spanac
Mod de preparare:
Oul se fierbe întreg şi se scoate gălbenuşul. Cartoful se fierbe aproximativ 20 de minute sau până devine moale. Spanacul se fierbe separat, nu mai mult de 3-4 minute după ce clocotește apa, apoi se scurge de apă și se pune în blender împreună cu cartoful și gălbenușul de ou. Se pasează până a devenit pastă. Pentru o consistenţă mai cremoasă se poate adăuga şi puţin unt.
Sursa foto: https://flic.kr/p/aYWnTK
Comentarii