paste cu ton și legume 1 an

Paste cu ton și legume

Masă

Cină

Fel de mâncare

Fel principal

Ingredient principal

Legume

Timp de preparare

15

Timp de gătire

20

Dificultate

ușor

Porţii

4 porții

Astăzi avem o rețetă care conține paste, ton și legume. Va fi pe gustul copiilor datorită gustului, culorii și aromei.

O combinație delicioasă de paste, legume, ton și… capere! Copiii vor fi foarte încântați de culorile din farfurie și de aromele deosebite care se întrepătrund în acest preparat. Pentru această rețetă de paste cu ton și legume puteți folosi orice formă de paste integrale (dintre cele care sunt pe placul copiilor).

Ingrediente

Paşii necesari preparării

  1. Pastele se fierb și se scurg.
  2. Între timp, se pregătesc celelalte ingrediente.
  3. Roșiile se spală. Castravetele se spală și se curăță de coajă. Le tăiem pe ambele în bucăți mici.
  4. Tonul se scurge și se mărunțește cu furculița.
  5. Măslinele se taie bucăți mici.
  6. Pastele fierte se scurg și se răstoarnă într-un vas, fără a le clăti cu apă rece.
  7. Imediat se adaugă peste ele legumele, tonul și caperele.
  8. Se amestecă și se ornează cu frunzulițe de busuioc proaspăt.
  9. Se servesc calde.
Sursă foto: Wholemeal Pasta Photo