Lasagna cu ciuperci ușor și rapid de preparat, o rețetă bogată în nutrienți. Apreciate de copii și de adulți. Poftă bună!
Paşii necesari preparării
- Foile de lasagna se fierb/înmoaie conform instrucțiunilor de pe pachet.
- Eu n-am reușit decât una câte una pentru că altfel mi s-au lipit între ele.
- Pentru compoziție, se înăbușe în puțină apă prazul (ceapa verde) tocat(ă) mărunt, și după câteva minute se adaugă ciupercile tăiate feliuțe.
- Pe urmă se ia compoziția de pe foc și se adaugă cartofii fierți, uleiul de măslin, sare, piper, după vârstă și gust.
- După ce compoziția e gata, se așterne într-un vas de sticlă termorezistentă câte un strat de foi de lasagna urmat de un strat de compoziție.
- Ultimul strat va fi de foi de lasagna peste care se presară cașcavalul ras, se adaugă smântâna și rozmarinul.
- Se pune la cuptor pentru 30 min la 150 grade.
Sursă foto: http://flic.kr/p/64jWMc