crutoane pentru supă/ciorbă 1 an

Crutoane pentru supă/ciorbă

de Anca
Fel de mâncare

Pâine

Ingredient principal

Pâine & aluaturi

Timp de preparare

10

Timp de gătire

15

Dificultate

ușor

Porţii

3 porții

Citiți și experimentați o rețetă de crutoane pentru supă/ciorbă care vor face mai interesantă masa micuțului. Sunt ușor de preparat și foarte aromate.

Citiți și experimentați o rețetă de crutoane care vor face mai interesantă masa micuțului. Sunt ușor de preparat și foarte aromate – crutoane pentru supă/ciorbă.

Crutoane pentru supă/ciorbă

 

 

 

 

 

 

 

Ingrediente:
– 3 felii de pâine din făină integrală / intermediară
– 5 linguri de ulei de măsline
– 2 linguri de oregano uscat
– 2 lingurițe praf de usturoi

Mod de preparare:
Tăiați feliile de pâine în cuburi de mărime medie.
Puneți într-un bol cuburile de pâine împreună cu restul ingredientelor și amestecați pentru a se pătrunde.

Așezați pe hârtie de copt, în tava cuptorului încins, pâinea cu mirodenii. Coaceți la foc mic (160 de grade) pentru aproximativ 10-15 minute. Scoateți crutoanele când au devenit aurii.

După ce se răcesc, crutoanele se păstrează bine, chiar și pentru o săptămână, într-un vas închis cu capac.

Sursă foto: http://flic.kr/p/6yrp7o

Ingrediente

Paşii necesari preparării

  1. Tăiați feliile de pâine în cuburi de mărime medie.
  2. Puneți într-un bol cuburile de pâine împreună cu restul ingredientelor și amestecați pentru a se pătrunde.
  3. Așezați pe hârtie de copt, în tava cuptorului încins, pâinea cu mirodenii. 
  4. Coaceți la foc mic (160 de grade) pentru aproximativ 10-15 minute. Scoateți crutoanele când au devenit aurii.
  5. După ce se răcesc, crutoanele se păstrează bine, chiar și pentru o săptămână, într-un vas închis cu capac.

Comentarii