Crutoane 1 an

Crutoane pentru supă/ciorbă

de Anca
Masă

Prânz

Fel de mâncare

Pâine

Ingredient principal

Pâine & aluaturi

Timp de preparare

10

Timp de gătire

15

Dificultate

rapide

Porţii

3 porții

Pentru supele și ciorbele delicioase pe care le pregătești celui mic, aceste crutoane aduc un plus de savoare!

Citiți și experimentați o rețetă de crutoane care vor face mai interesantă masa micuțului. Sunt ușor de preparat și dau un plus de savoare ciorbelor și supelor.

Ingrediente

Paşii necesari preparării

  1. Tăiați feliile de pâine în cuburi de mărime medie.
  2. Puneți într-un bol cuburile de pâine împreună cu restul ingredientelor și amestecați pentru a se pătrunde.
  3. Așezați pe hârtie de copt, în tava cuptorului încins, pâinea cu mirodenii. 
  4. Coaceți la foc mic (160 de grade) pentru aproximativ 10-15 minute. Scoateți crutoanele când au devenit aurii.

După ce se răcesc, crutoanele se păstrează bine, chiar și pentru o săptămână, într-un vas închis cu capac.

Sursă foto: http://flic.kr/p/6yrp7o