bulgur cu broccoli si conopidă 1 an

Bulgur cu broccoli si conopidă (după 1 an)

de Adelina
Masă

Prânz

Fel de mâncare

Fel principal

Ingredient principal

Cereale

Timp de preparare

10

Timp de gătire

20

Dificultate

ușor

Porţii

5 porții

Încercați această rețetă de bulgur cu broccoli și conopidă ! Va fi cu siguranță un succes!

Încercați această rețetă de bulgur cu broccoli si conopidă ! Va fi cu siguranță un succes! Este sățioasă, sănătoasă și are un gust foarte bun.

Bulgur cu broccoli si conopidă

bulgur cu broccoli edit-01

 

 

 

 

 

 

Ingrediente:
-250g bulgur
-1/2 broccoli
-1/2 conopidă
-4 linguri ulei de măsline
-20g unt nesărat
sare după gust ( după vârsta de 1 an)
-2 căței usturoi

Mod de preparare:
Pentru început desfacem conopida și broccoli în buchete nici prea mici, nici prea mari. Sotăm usturoiul tăiat cubulețe în ulei de măsline și puțină apă, după care putem adăuga legumele, iar pe parcurs adăugăm și untul, alături de sare. Ar fi de preferat ca legumele să  se gătească aldente, însă după aproximativ 10 minute, ele deja o să se rumenească  puțin, să nu uitați sa amestecați cam din minut în minut.
În timp ce legumele sunt pe foc, punem cam 2 căni de apă la fiert. După ce apa începe să clocotească o oprim, adăugăm bulgurul, sarea și îl lăsăm să absoarbă apa, în circa 10 minute.
După această operațiune, îl scurgem de apă și îl amestecăm cu legumele, după ce acestea sunt gata.
Acest preparat poate fi consumat ca atare sau ca și garnitură. Poftă bună !

Timp de gătire: 30 minute
Grad de dificultate :Ușor

Ingrediente

Paşii necesari preparării

  1. Pentru început desfacem conopida și broccoli în buchete nici prea mici, nici prea mari. 
  2. Sotăm usturoiul tăiat cubulețe în ulei de măsline și puțină apă, după care putem adăuga legumele, iar pe parcurs adăugăm și untul, alături de sare. 
  3. Ar fi de preferat ca legumele să se gătească aldente, însă după aproximativ 10 minute, ele deja o să se rumenească puțin, să nu uitați sa amestecați cam din minut în minut.
  4. În timp ce legumele sunt pe foc, punem cam 2 căni de apă la fiert. 
  5. După ce apa începe să clocotească o oprim, adăugăm bulgurul, sarea și îl lăsăm să absoarbă apa, în circa 10 minute.
  6. După această operațiune, îl scurgem de apă și îl amestecăm cu legumele, după ce acestea sunt gata.
  7. Acest preparat poate fi consumat ca atare sau ca și garnitură. Poftă bună !

Comentarii