Paste integrale cu sos bolognez din soia (de la 1 an)

Aceste paste integrale cu sos bolognez sunt sățioase, aromate și apreciate de copii. Pastele pot fi hrănitoare atunci când alegeți varianta integrală și le alăturați un sos consistent.

Paste integrale cu sos bolognez din soia

paste integrale cu sos bolognez

Ingrediente:

Mod de preparare:

  1. Pastele se fierb conform indicațiilor de pe pachet.
  2. Între timp, se pune soia la înmuiat în 200 ml de apă clocotită.
  3. Usturoiul de zdrobește cu partea lată a cuțitului și se toacă mărunt.
  4. Separat, sosul de roșii se gătește la foc mic pentru 2-3 minute, împreună cu usturoiul, sarea, piperul și oregano.
  5. Între timp, atunci când sunt fierte, pastele se scurg bine, păstrând deoparte într-o ceașcă parte din apă.
  6. Pastele se adaugă peste sos și se amestecă bine. La nevoie se completează cu apa în care au fiert pentru a obține consistența dorită pentru sos.
  7. Roșiile cherry se taie în sferturi și se adaugă peste în vasul cu paste împreună cu uleiul de măsline.

Părinții amatori de preparate picante, pot presăra un praf de chilli peste paste, eu așa am făcut.

Poftă bună să aveți!

Foto: diversificare.ro

Author: Catalina

Sunt mama unui băieţel care îmi este atât critic culinar, cât şi ajutor în bucătărie. Susţin ideea responsabilităţii personale, iar, pentru mine, aceasta porneşte chiar de la respectul şi atenţia pentru propria sănătate și alimentație. Îmi place să mănânc, ador dulciurile şi mă bucur să descopăr mereu reţete pe cât de gustoase, pe atât sănătoase.

Share This Post On