Tartă cu căpșuni 12 luni

Tartă cu căpșuni

de Adelina
Masă

Desert

Ocazie

Onomastică

Fel de mâncare

Desert

Ingredient principal

Fructe

Timp de preparare

20

Timp de gătire

30

Dificultate

ușor

Porţii

4 porții

Tartă cu căpșuni pe care să o pregătiți în plin sezon de căpșunele. Are o aromă încântătoare!

Această tartă cu căpșuni este un desert ideal pentru a sărbători 1 iunie. Cu mic cu mare, copiii de toate vârstele se vor bucura de ea. La mulți ani, copii din toată lumea!

Ingrediente

  • 200 g căpșuni
  • 5 ouă, de țară
  • 5 linguri zahăr brun, (sau alt îndulcitor natural, pentru copiii mai mici de 3 ani)
  • 6 linguri făină integrală
  • 1 lingură coaja rasă lămâie, (numai de la lămâile cultivate organic. Altfel coaja lor conține substanțe toxice!)

Paşii necesari preparării

  1. Se separă și se bat albușurile spumă cu zahărul, după care se adaugă gălbenușurile și coaja de lămâie.
  2. Tava se tapetează cu hârtie de copt și se toarnă compoziția.
  3. Căpșunile se taie felii, și se așează deasupra compoziției, pudrate cu făină pe partea de jos.
  4. Se lasă în cuptorul preîncălzit la 170°C aproximativ 30 de minute sau până când prăjitura trece testul scobitorii.
Poftă bună!

Sursă foto: Diversificare.ro