salată de rucola cu fasole franţuzească 1 an

Salată de rucola cu fasole franţuzească

de Sorin
Masă

Prânz

Fel de mâncare

Fel principal

Ingredient principal

Legume

Timp de preparare

10

Timp de gătire

10

Dificultate

ușor

Porţii

5 porții

Încercați o salată de rucola cu fasole franțuzească ușor digerabilă, preparată foarte repede și cu arome mediteraneene.

Astăzi vă propunem o salată de rucola cu fasole franțuzească. Este uşoară, răcoritoare, cu iz mediteranean, care va fi cu siguranţă pe placul celor mici, dar şi al celor mari.

Ingrediente

Paşii necesari preparării

  1. Se pune fasolea într-o cratiță curată, se acoperă cu apă, se adaugă puțină sare și se lasă să fiarbă timp de 2 minute.
  2. Se pune fasolea într-o strecurătoare și se răcește în apă, după care se scurge bine.
  3. Se amestecă fasolea, hașmele și măslinele într-un vas mare.
  4. Pentru a prepara sosul vinaigrette, amestecați toate ingredientele la un loc. 
  5. Turnați sosul peste legume și amestecați ușor, răsturnând bolul cu fața în jos și clătindu-l fără să-l zdruncinați.
  6. Puteți păstra sosul rămas în frigider, acoperit, timp de 4 săptămâni.
  7. Adăugați rucola și amestecați ușor, răsturnând bolul o singură dată.Deasupra presărați parmezan.

Poftă bună!

Sursă foto: Diversificare.ro