Simplu și ușor! Această prăjitură cu rubarbă și banane poate fi servită ca desert sau gustare, cu o aromă subtilă, dulce-acrișoara, nemaipomenită într-o zi toridă de vară!
Paşii necesari preparării
- Se toacă în bucăți mai mici rubarba și bananele, după care se mărunțesc în robotul de bucătărie.
- Cu ajutorul unui mixer amestecăm: făina, praful de copt, zahărul, mălaiul, iaurtul, ouăle și laptele.
- Când sunt gata, adăugăm rubarba și bananele, plus scorțișoara și anasonul.
- Într-o tavă de aproximativ 35 de centimetri se tapetează cu hârtie de copt și se pune prăjitura în cuptorul încins în prealabil, se lasă până cînd se rumenește și trece testul scobitorii.
Este un desert care se pregătește extrem de rapid și ușor. O soluție ideală pentru zilele aglomerate în care avem de pregătit o masă la minut!
Enjoy! ^_^
Sursă foto: diversificare.ro