brioșe cu zmeură 3 ani

Brioșe cu zmeură

de Oana M
Masă

Desert

Ocazie

Onomastică

Fel de mâncare

Prăjituri

Ingredient principal

Pâine & aluaturi

Timp de preparare

20

Timp de gătire

25

Dificultate

ușor

Porţii

5 porții

Când ni se face poftă de ceva dulce, alegem aceste brioșe cu zmeură pentru că sunt foarte bune și le pregătim rapid.

Zmeura este unul din fructele noastre preferate. Supranumită regina fructelor de pădure, zmeura înnobilează orice preparat cu aroma ei extraordinară. Bucurați-vă de aceste brioșe cu zmeură: colorate, aromate și, bineînțeles, delicioase!

Ingrediente

Paşii necesari preparării

  1. Scoatem din timp untul pentru a sta la temperatura camerei.
  2. Când a început să se topească, îl amestecăm bine cu zahărul și praful de sare, adăugăm ouăle și frecăm bine până se topește zahărul.
  3. Apoi, adăugăm în ploaie făina, cocosul și bicarbonatul.
  4. Odată terminată compoziția, nu ne mai rămâne decât să o așezăm în forme, astfel: punem hârtiile speciale în formele de brioșe și adăugăm o lingură din compoziție în fiecare, apoi câteva bucățele de zmeură (sau orice alte fructe vă plac), din nou o lingură de compoziție și la final alte 2-3 bucățele de zmeură.
  5. Brioșele cu zmeură vor sta la cuptorul preîncălzit 25 de minute sau până trec renumitul test al scobitorii.

Din această compoziție vor ieși aproximativ 9-10 brioșe cu zmeură.

Sursă foto: Diversificare.ro