Biscuiţi cu musli 1 an

Biscuiţi cu musli

de Adelina
Masă

Finger food

Dietă

Fără gluten

Ocazie

Onomastică

Fel de mâncare

Biscuiți

Ingredient principal

Fructe

Timp de preparare

10

Timp de gătire

20

Dificultate

ușor

Porţii

4 porții

Biscuiţi cu musli – crocanţi la exterior şi uşor moi în interior, pot fi o sursă rapidă de energie. Vor fi apreciați imediat de către cei mici. Spor la ronţăit!

Biscuiţi cu musli, crocanţi la exterior şi uşor moi în interior, sunt o variantă delicioasă și rapidă, dar și o sursă de energie. Vor avea succes garantat la cei mici!

Ingrediente

Paşii necesari preparării

  1. Bananele se decojesc şi se zdrobesc bine cu o furculiţa, după care se încorporează restul ingredientelor.
  2. Puneţi hârtie de copt într-o tavă de cuptor, iar din aluat formaţi biluţe mici în mână şi presaţi-le dându-le astfel o formă rotundă.
  3. Acestea se lasă la cuptor până se rumenesc şi se servesc tocmai după ce s-au răcit.

Este o reţetă simplă şi distractivă pe care o pot realiza chiar și cei mici. Mai puțin etapa în care se coc biscuiții, care va reveni părinților, desigur.

Sursă foto: Diversificare.ro