Omletă cu lapte și parmezan

de Anca
Masă

Mic-dejun

Dietă

Fără gluten

Fel de mâncare

Fel principal

Ingredient principal

Ouă

omletă cu lapte și parmezan 1 an
Timp de preparare

5

Timp de gătire

10

Dificultate

rapide

Porţii

2 porții

Omletă cu un plus de gust – omletă cu lapte și parmezan. Apreciată de copii și de adulți. Este un preparat gustos și sănătos. Poftă bună!

Omletă cu lapte și parmezan este un mic-dejun sățios.

Încă din copilărie, am descoperit că adăugând puțin lapte în omletă îi va da o textură pufoasă. În plus, cea mai mare calitate a oului este dată de conținutul mare de substanțe nutritive pe care îl furnizează, raportat la numărul de calorii. Mai exact, 13 vitamine și minerale în doar 70 de calorii.

Sursă foto: http://flic.kr/p/5KDANA

Ingrediente

Paşii necesari preparării

  1. Bateți oul, adăugați o lingură de apă, parmezanul și laptele. 
  2. Coaceți într-o tigaie anti-aderentă la foc mic până când omleta este bine coaptă.