Ciocolată de casă cu carob 1 an

Ciocolată de casă cu carob

de Eugenia
Masă

Desert

Ocazie

Onomastică

Fel de mâncare

ciocolată

Ingredient principal

Semințe & nuci

Timp de preparare

15

Timp de gătire

5

Dificultate

ușor

Porţii

5 porții

Ciocolată de casă cu carob mult mai gustoasă și sănătoasă decât ciocolata din comerț. Împărtășim cu voi rețeta!

Pentru toți iubitorii de ciocolată, am pregătit o rețetă de ciocolată de casă cu carob. Astfel că și cei mai mici ai casei să poată savura acest preparat.

Ingrediente

Paşii necesari preparării

  1. Untul se topește în “bain marie”. După ce se răcește puțin se amestecă cu mierea până se obține o cremă omogenă. 
  2. Se adaugă migdalele, nucile, stafidele, curmalele tocate mărunt și carobul. 
  3. Se adaugă laptele praf pudră și se amestecă foarte bine.
  4. Compoziția obținută se pune într-o tavă întinsă, se lasă la frigider câteva ore. Apoi se taie în forma dorită. 
Opțional puteți presăra pe deasupra fulgi de cocos.

Sursă foto: http://flic.kr/p/88SbM

Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies.Learn moreGot it