Încercați aceste delicioase chiftele de porumb cu avocado. Îi vor încânta cu siguranță pe cei mici, mai ales pentru că vor putea mânca singuri.
Paşii necesari preparării
- Se spală și se toacă ceapa, fasolea verde, jumătate de ardei și se pun într-un bol, alături de boabele de porumb, făina, bicarbonatul de sodiu, coriandru, ouăle, laptele și puțină sare.
- Se amestecă totul foarte bine.
- Pentru coacere, aveți două variante: așezați cu o lingură compoziția în tava de cuptor tapetată cu hârtie de copt (veți întoarce chiftelele după 10-15 minute, pentru a se rumeni egal) sau le așezați într-o tigaie antiaderentă, unsă cu cele 2 linguri de ulei. Chiftelele se întorc după ce se rumenesc și se mai lasă în tigaie 1-2 minute.
- Se scot pe o farfurie tapetată cu hârtie. Tăiem cubulețe avocado și restul ardeiului. Adăugăm puțin coriandru, zeama de lime, sare și piper.
Chifteluțele se servesc cu salsa de avocado, poftă bună!
Sursă foto: Diversificare.ro