biscuiți cu legume 3 ani

Biscuiți cu legume (după 3 ani)

de Sorin
Masă

Finger food

Ocazie

Petrecere

Fel de mâncare

Biscuiți

Ingredient principal

Legume

Timp de preparare

30

Timp de gătire

40

Dificultate

ușor

Porţii

9 porții

Biscuiți cu legume – o combinație puțin spus deosebită. Nu v-ați fi așteptat la biscuiți cu legume, nu-i așa? Se pot servi drept aperitiv sau gustare.

Suntem siguri că vă luăm prin surprindere! Nu v-ați fi așteptat la biscuiți cu legume, nu-i așa? Nu vă rămâne decât să încercați rețeta propusă de chef Sorin și să ne spuneți cum a ieșit. Și… dacă au mai rămas biscuiți și pentru cel mic. 🙂

Biscuiți cu legume

biscuiți cu legume

Ingrediente:

Mod de preparare:

Într-o tigaie se pune la sotat în ulei de măsline ceapa tocată fin și gălbiorii, apoi se adaugă spanacul, se amestecă puțin cât să se evapore lichidul pe care îl lasă.
Într-un vas se amestecă făina cu untul foarte rece ras, sarea, praful de copt și piperul până când compoziția capătă un aspect nisipos. Apoi se adaugă celelalte ingrediente și se frământă pentru a omogeniza aluatul, însă nu pentru mult timp, pentru că se topește untul. Puneți-l în frigider cel puțin o jumătate de oră.
Încălziți cuptorul la 180-200 grade Celsius. Întindeți aluatul într-o foaie groasă de 0,5 cm și tăiați biscuiții în forme haioase. Puneți-i în tavă și lăsați-i în cuptorul deja încălzit aproximativ 15-20 de minute, până când se rumenesc.
Biscuiții se servesc reci.

Poftă bună!

Ingrediente

Paşii necesari preparării

  1. Într-o tigaie se pune la sotat în ulei de măsline ceapa tocată fin și gălbiorii, apoi se adaugă spanacul, se amestecă puțin cât să se evapore lichidul pe care îl lasă.
  2. Într-un vas se amestecă făina cu untul foarte rece ras, sarea, praful de copt și piperul până când compoziția capătă un aspect nisipos.
  3.  Apoi se adaugă celelalte ingrediente și se frământă pentru a omogeniza aluatul, însă nu pentru mult timp, pentru că se topește untul.
  4. Puneți-l în frigider cel puțin o jumătate de oră.
  5. Încălziți cuptorul la 180-200 grade Celsius. 
  6. Întindeți aluatul într-o foaie groasă de 0,5 cm și tăiați biscuiții în forme haioase. 
  7. Puneți-i în tavă și lăsați-i în cuptorul deja încălzit aproximativ 15-20 de minute, până când se rumenesc.
  8. Biscuiții se servesc reci.   Poftă bună!

Comentarii