Să ne pregătim copilul pentru grădiniță!

Săptămâna trecută vă invitam să ne povestiți despre antrenamentul la oliță. Mă bucur că tema a avut succes și că am primit răspunsuri frumoase de la mămici. Cu ajutorul Parentime am hotărât să îi oferim premiul Sorinei pe care o felicităm și căreia îi urăm lectură plăcută.
Pentru săptămâna care abia începe va promitem Manualul părinților eficace ca premiu si cerem la schimb povestiri despre cum v-ați susținut copilul pentru a se obișnui cu grădinița. Care au fost tehnicile de succes pe care le-ați folosit pentru a-l pregăti pentru marea schimbare? Ce jocuri ați inventat și care dintre ele au funcționat? Eu una abia aștept idei pe care să le pun in practică!

Temăjocuri pentru a ne obișnui copilul cu grădinița
Premiul Manualul părinților eficace, autor Thomas Gordon
Mod de participare: adăugare de comentarii la finalul articolului
Când se încheie concursuldumincă, la ora 12

Premiul săptămânal este oferit de prietenii de la Parentime, cărora le mulțumim încă odată. Marele premiu va fi oferit în preajma Crăciunului și va consta în participarea gratuită la Trainingul părinților eficace. Trainingul se desfășoară doar în București și în cazul în care câștigătorul nu poate participa la curs, nu i se va oferi contravaloarea în bani a cursului.

Vă reamintesc că Parentime oferă tuturor cititorilor Diversificare.ro discount de 10% pentru Trainingul părinților eficace.

Acestea fiind spuse, aștept cu nerăbdare să ne povestiți din aventurile voastre jucăușe care sper să inspire cât mai mulți părinți și copii la joacă.

Sursă foto: http://flic.kr/p/NcMCD