Nectar de piersici 1 an

Nectar de piersici

Dietă

Raw

Ocazie

Onomastică

Fel de mâncare

Băutură

Ingredient principal

Fructe

Timp de preparare

15

Dificultate

ușor

Porţii

3 porții

Ce ziceți de acest nectar de piersici pregătit chiar la voi acasă?!

Pentru a evita sucurile de fructe din magazine care conţin aditivi sau zaharuri, iată sugestia noastră. Preparați un delicos nectar de piersici. Nectarul se face foarte repede şi uşor.

Ingrediente

Paşii necesari preparării

  1. Se spală bine fructele şi se scot sâmburii, se taie în câteva bucăţi mai mari, atât cât să încapă în blender şi se mixează până când devin ca o pastă sau piure de fructe.
  2.  Apoi se trece acest piure printr-o strecurătoare de ceai mai rară şi se ajută piureul să se scurgă cu o linguriţă. În strecurătoare va rămâne doar partea din coajă şi pulpă mai uscată. 
  3. Piureul strecurat se combină cu miere şi ceai în cantitatea dorită de fiecare. Eu am folosit o sticlă de 400 ml în care am pus piureul de la două piersici, în care am adăugat o lingură de miere de salcâm şi am completat sticluţa cu ceai de muşeţel. La final am agitat sticla pentru câteva secunde.

Sugestie: pentru a ajuta copilul să scape de constipaţie se foloseşte ceai de muşeţel, iar pentru a scăpa copilul de diaree sau scaun moale se foloseşte ceaiul de mentă şi se scoate mierea din reţetă.
Se consumă în aceeaşi zi.

Sursă foto: https://flic.kr/p/oEuKis