bulgărași de brânză  2 ani

Bulgărași de brânză (de la 2 ani)

de Andreea
Masă

Gustare

Ocazie

Onomastică

Fel de mâncare

Fel principal

Ingredient principal

Brânză

Timp de preparare

20

Dificultate

ușor

Porţii

6 porții

Serviți celor mici aceste aperitive frumos colorate și cu o combinație interesantă de gusturi dulce-sărat – bulgărași de brânză.

Serviți celor mici aceste aperitive frumos colorate și cu o combinație interesantă de gusturi dulce-sărat – bulgărași de brânză.

Bulgărași de brânză

bulgărași de brânză

 

 

 

 

 

 

 

Ingrediente:
– un baton de brânză de capră (250 g) moale
– 4 Lg miere
– 2 Lg arpagic verde
– 2 Lg susan
– 2 Lg mărar
– 1 Lg sumac (condiment mediteranean de culoare purpurie, obținut prin măcinarea unei flori)
sare de mare, piper (opționale)

Mod de preparare:
Mirodeniile se pun în vase separate. Brânza se folosește rece de la frigider. Mierea se amestecă cu puțină apă pentru a nu fi foarte groasă.

Putem pune sare și piper în brânză. Cu o linguriță luăm brânză și formăm biluțe cu diametrul de aprox 2-3 cm. Le ungem cu amestecul de miere și apă, apoi le tăvălim prin mirodenii. Astfel vom obține câțiva bulgărași verzi, câțiva albi, câțiva purpurii.

Acest aperitiv îl puteți oferi la o aniversare sau altă ocazie mai specială. Sau când vreți să-l răsfățați pe cel mic!

Sursă foto: http://flic.kr/p/971Dv3

Ingrediente

Paşii necesari preparării

  1. Mirodeniile se pun în vase separate. 
  2. Brânza se folosește rece de la frigider. 
  3. Mierea se amestecă cu puțină apă pentru a nu fi foarte groasă.
  4. Putem pune sare și piper în brânză. Cu o linguriță luăm brânză și formăm biluțe cu diametrul de aprox 2-3 cm. 
  5. Le ungem cu amestecul de miere și apă, apoi le tăvălim prin mirodenii. 
  6. Astfel vom obține câțiva bulgărași verzi, câțiva albi, câțiva purpurii.
  7. Acest aperitiv îl puteți oferi la o aniversare sau altă ocazie mai specială. 
  8. Sau când vreți să-l răsfățați pe cel mic!

Comentarii