Pentru mamele care au copii la şcoală şi încearcă să evite fast-food-ul, un sandwich făcut în casă, fără prăjeală şi aditivi este o alternativă gustoasă.
Pentru mamele care au copii la şcoală şi încearcă să evite fast-food-ul, un sandwich făcut în casă, fără prăjeală şi aditivi este o alternativă gustoasă.
Ingrediente:
– 2 felii de pâine (preferabil de secară)
– 40 g cremă de brânză
– 1 ardei
– 1 ou
Mod de preparare:
Oul se se coace în cuptor într-un vas neaderent sau într-o tigaie de ceramică (eu folosesc foaie de copt şi las să se răcească pentru a se dezlipi mai uşor). Ardeiul se coace şi se curăţă de coajă. Pâinea se poate face la toaster sau se poate lăsa ca atare.
Una dintre feliile de pâine se unge cu cremă de brânză peste care se aşează 3-4 fâşii de ardei şi oul ochi. Se poate condimenta cu sare, dacă este cazul, şi se acoperă cu cealaltă felie de pâine.
Sugestie: se poate folosi pâine de secară făcută în casă după reţeta de aici.
Sursa foto: https://flic.kr/p/83KUfw
Comentarii