Top 3 rețete cu ouă de Paște

Ni se întâmplă adesea să rămânem cu suficient de multe ouă, după ce Paștele trece, pe care nu le mai consumăm. Dacă vrei să le recuperezi, să mănânci diversificat și, de ce nu, ușor, îți propun câteva rețete pentru întreaga familie:

1. Ouă umplute (de la 1 an) – o rețetă cât se poate de simplă, la îndemână și diferită față de cea clasică. Mai ales că folosim avocado. Pentru a obține o pastă fină cu care să umpli acele ouă, folosește blender-ul.

2. Salată cu ouă și somon (de la 3 ani) – o sursă de proteine, fibre și vitamine, această salată poate fi o gustare potrivită, pentru toate gusturile. Maioneza poate fi înlocuită, fără probleme, cu iaurt.

3. Salată cu rucola și mozzarella (de la 1 an) – la care aș adăuga și ouă rămase de la masa de Paște. Combinația este una inedită – pe lângă rucola și mozzarella, avem portocale și rodii care îți vor încânta simțurile.

Dar mai multe te las să descoperi chiar tu în aceste rețete propuse și, dacă ai și alte idei pentru recuperarea inteligentă a ouălor de Paște, te invităm să le împărtășești cu diversificare.ro.

Sursă foto: https://flic.kr/p/egMPKA