Atelier de gătit: bomboane sănătose pentru pomul de Crăciun

Alimentația este un aspect foarte important al vieții, însă paradoxal, el nu este atât de studiat și promovat către direcții mai sănătoase, pe cât ar trebui să fie.
În România, 1 din 10 copii este supraponderal sau obez (de căutat studii), iar povestea lor începe încă de la vârsta de 6 luni, atunci când li se diversifică alimentația și cu alte alimentele în afară de laptele matern.
Totodată, în perioada 0-2 ani se stabilesc obiceiurile alimentare, alimentele și educația alimentară reprezentând baza sănătății viitorului adult.
Pornind de la aceste aspecte și datorită faptului că ne apropiem de sărbători, perioadă în care copii află sau descoperă dulciurile, vă invităm la un atelier de gătit bomboane sănătoase, numai bune de atârnat în bradul de Crăciun.
În cadrul atelierului, veți produce din ingredientele puse la dispoziție de organizatori bomboane sănătoase, pe care le puteți ulterior degusta împreună cu cei dragi, acasă.
Atelierul va fi condus de Eugenia Dobrescu, tehnician nutritionist, fondatoarea Diversificare.ro și mamă care îndrăgește gătitul.
Evenimentul va avea loc sâmbătă, 13 decembrie 2014, începând cu orele 11 la Bread & Spices, șos. Pipera nr.4, sector 1, București.

Taxa de participare la atelierul de gătit: 45 de lei achitați prin transfer bancar pana cel tarziu în data de 11.12.2014.
O parte din această sumă va merge către Asociația Inima Copiilor, al cărei voluntar este Eugenia Dobrescu.
În acest fel, vom putea oferi o surpriză plăcută, în preajma sărbătorilor, copiilor cu probleme cardiace.

Înscrierile se fac prim e-mail trimis la adresa [email protected], unde veti primi mai multe detalii și despre contul IBAN în care puteți face plata.
Numărul participanților este limitat la minim 6 și maxim 15, iar regula aplicată este primul venit, primul servit.
Pentru eficiența atelierului, vă rugăm să veniți fără bebeluși și într-o ținută lejeră, ca de bucătărit.
La aceste evenimente puteți achizitiona și cartea „Diversificarea, o joacă pentru mame și copii” semnată de Eugenia Dobrescu, la prețul promoțional de 30 lei.
© Ockra | Dreamstime.comRaw Food Candy Balls Photo