Biscuiţi cu musli

de Adelina
Masă

Finger food

Dietă

Fără gluten

Ocazie

Onomastică

Fel de mâncare

Biscuiți

Ingredient principal

Fructe

Biscuiţi cu musli 1 an
Timp de preparare

10

Timp de gătire

20

Dificultate

ușor

Porţii

4 porții

Biscuiţi cu musli – crocanţi la exterior şi uşor moi în interior, pot fi o sursă rapidă de energie. Vor fi apreciați imediat de către cei mici. Spor la ronţăit!

Biscuiţi cu musli, crocanţi la exterior şi uşor moi în interior, sunt o variantă delicioasă și rapidă, dar și o sursă de energie. Vor avea succes garantat la cei mici!

Ingrediente

Paşii necesari preparării

  1. Bananele se decojesc şi se zdrobesc bine cu o furculiţa, după care se încorporează restul ingredientelor.
  2. Puneţi hârtie de copt într-o tavă de cuptor, iar din aluat formaţi biluţe mici în mână şi presaţi-le dându-le astfel o formă rotundă.
  3. Acestea se lasă la cuptor până se rumenesc şi se servesc tocmai după ce s-au răcit.

Este o reţetă simplă şi distractivă pe care o pot realiza chiar și cei mici. Mai puțin etapa în care se coc biscuiții, care va reveni părinților, desigur.

Sursă foto: Diversificare.ro