Ofertă specială Editura Philobia

Pachet special Philobia pentru diversificare.roÎmpreună cu editura Philobia v-am pregătit un pachet special de cărți, pe care le puteți comanda doar pe diversificare.ro, la un preț pe măsură. Iată cărțile:

SPUNE-MI DE CE – RĂSPUNSURI INTELIGENTE LA ÎNTREBĂRILE COPILULUI TĂU

Claude Halmos; 128 pag.; format 13×20 cm; 34 lei; colecția Familia

Carte "Spune-mi de ce" - Claude Halmos Ce înseamnă să stăm de vorbă cu un copil? Cum să îl ascultăm înainte de a-i răspunde? Despre ce trebuie să-i vorbim şi despre ce nu? Cum îi putem explica interdicţiile sau limitele? Cum să îl lămurim care este locul și rolul său în familie și în societate?
Copiii ne asaltează cu întrebările… şi toate cer un răspuns. Nu este nevoie de vorbe meş-teșugite ca să le răspundem, ci de a-i face pe cei mici să simtă că sunt nişte interlocutori demni de luat în seamă, ceea ce constituie pentru ei un dar neprețuit. De felul în care le vorbim și le explicăm diverse probleme depinde transformarea lor în niște adulți sănătoși. Cartea de față este un instrument valoros pentru părinții care își doresc să afle cum să se raporteze la propriii copii și cum să interacționeze cu ei la nivel de discuții şi explicații.
Formată la școala lui Jacques Lacan și a lui Françoise Dolto, Claude Halmos este unul dintre cei mai reunumiți psihanaliști specializați în abandon și maltratare infantilă, cu o experiență de peste trei decenii în domeniul pedopsihiatriei.

TATA ȘI COPILUL. MANUAL DE UTILIZARE PENTRU TAȚI

Dr. Jacky Israel; 368 pag.; format 13×20 cm; 34 lei; colecția Familia

Carte "Tata și copilul" - Dr. Jacky Israel
În continuare definit de mamă (din păcate, într-o măsură mult prea mare), rolul tatălui nu este simplu de asumat. De unde şi ideea pe care, după ce a constatat confuzia care domneşte vizavi de maternitate şi de misterele sale, a avut-o pediatrul Jacky Israel: aceea de a reacorda taţilor rolul care li se cuvinte – unul de pe urma căruia copilul nu are decât de câştigat. O carte care a devenit deja un adevărat reper: fiecare etapă, de la sarcină la adolescenţă, de la bolile neînsemnate la problemele de cuplu, este abordată din punctul de vedere al tatălui, un veritabil actor familial. Iar în ceea ce le priveşte pe mame, vor descoperi, la rândul lor, cum să aibă un partener pe care să se poată baza!

 

JOCUL COPILULUI – INTERPRETĂRI PSIHOLOGICE

Sophie Marinopoulus, 160 pag.; format 13×20 cm; 32 lei; colecția Familia

Carte "Jocul Copilului" - Sophie MarinopoulusSophie Marinopoulos a inventat o metodă pentru a-i ajuta pe părinţi să-şi înţeleagă mai bine copilul şi să se asigure de echilibrul şi de evoluţia psiho-emoţională a acestuia. Cum aşa? Observându-l cum se joacă ! Copilul se joacă cu guriţa la patru luni pentru a-şi dezvolta curiozitatea; la 12 luni se joacă de-a „cucu bau“ pentru a învăţa să se separe de celălalt; se joacă de-a încălcarea regulilor la doi ani pentru a înţelege mai bine regulile impuse de părinţi; se joacă de-a v-aţi ascunselea la trei ani pentru a-şi învinge teama de a fi despărţit de mamă; se deghizează la patru ani pentru a-şi impune personalitatea; jocurile cu roluri de la cinci ani îi vor stimula imaginaţia; poveştile de la şase ani îi vor dezvolta limbajul, ceea ce este absolut necesar pentru relaţiile sociale; jocurile de societate de la şapte ani sunt ocazia unor confruntări cu părinţii şi cu ceilalţi…

Jocurile sugarului şi ale copilului mic reprezintă baza pentru dezvoltarea sentimentului de securitate, pentru o viaţă emoţională echilibrată, pentru formarea deprinderilor intelectuale ce vor fi exersate în anii de şcoală.

 

Comenzile vor fi procesate direct de Editura Philobia, prin urmare pentru detalii suplimentare despre comandă vă rugam să scrieți la [email protected]. Transportul este gratuit pentru comenzi peste 100 RON!

  Prenume (obligatoriu):

  Nume (obligatoriu):

  Adresa de livrare (obligatoriu)

  Strada, nr (obligatoriu):

  Bl., Ap. etc.:

  Localitate (obligatoriu):

  Județ (obligatoriu):

  Cod postal:

  Modalitate de livrare

  prin curier rapid (15 RON)ridicare de la sediul Philobia (gratuit)

  Transportul este gratuit pentru comenzi peste 100 RON!

  Adresa de e-mail (obligatoriu)

  Număr de telefon (obligatoriu)

  Număr de pachete comandate(obligatoriu)

  Verificare spam (obligatoriu)

  Observații: