toast cu miere 1 an

Toast cu miere (de la 1 an)

de Oana M
Masă

Gustare

Fel de mâncare

Fel principal

Ingredient principal

Pâine & aluaturi

Timp de preparare

5

Dificultate

ușor

Porţii

4 porții

Rapid și la îndemână, acest toast cu miere este ideal pentru mic dejun! Îl poți servi celor mici alături de un pahar cu lapte.

Rapid și la îndemână, acest toast cu miere este ideal pentru mic dejun! Îl poți servi celor mici alături de un pahar cu lapte.

Toast cu miere

toast cu miere

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingrediente:
pâine integrală sau/și cu semințe
banană
miere
unt (opțional)

Mod de preparare:
Pentru acest toast rapid cu miere care pare mai mult o improvizație decât ceva laborios, ai nevoie de o felie de pâine integrală, de preferat ușor prăjită, puțin unt care o va mai domoli, felii subțiri de banană și o linguriță de miere. Dacă ți se pare că, pentru cel mic, este dificil de consumat sub această formă, poți renunța la partea cu prăjirea folosind felia de pâine proaspătă.

Sursă foto: https://flic.kr/p/9RmwkG

Ingrediente

Paşii necesari preparării

  1. Pentru acest toast rapid cu miere care pare mai mult o improvizație decât ceva laborios, ai nevoie de o felie de pâine integrală, de preferat ușor prăjită, puțin unt care o va mai domoli, felii subțiri de banană și o linguriță de miere. 
  2. Dacă ți se pare că, pentru cel mic, este dificil de consumat sub această formă, poți renunța la partea cu prăjirea folosind felia de pâine proaspătă.