“Ridichea uriașă” în farfurie (de la 7 luni)

Ideea acestei farfurii mi-a venit de la o sfeclă mică, care mi-a amintit de una dintre poveștile (atent selectate) pe care le citim: “Ridichea uriașă”. Și pentru că am învățat, pe parcursul diversificării copilului meu, că aspectul este foarte important, am ilustrat povestea “Ridichea uriașă”… în farfurie.
Rețeta se prepară rapid, se asamblează cu răbdare, iar succesul este garantat!
Sfecla poate crea ceva probleme la capitolul curățenie în bucătărie, dar fiind o sursă importantă de fier atunci când e însoțită de morcov și câteva picături de lămâie, merită tot efortul de după :).

“Ridichea uriașă” în farfurie

IMG_9274

 

Ingrediente:

Mod de preparare:

  1. Legumele se spală și se curăță.
  2. Se prepară, pe rând, la aburi, pentru a nu deveni roșii de la sfeclă.
  3. Se taie și se aranjează.
  4. Apoi se stropesc cu puțină lămâie amestecată cu ulei.
  5. Preparatul se servește cu poveste 🙂

Foto: diversificare.ro

Summary
recipe image
Recipe Name
Ridichea uriașă în farfurie
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time

Author: Alexandra Aron

Share This Post On