“Ridichea uriașă” în farfurie (de la 7 luni)

Ideea acestei farfurii mi-a venit de la o sfeclă mică, care mi-a amintit de una din poveștile (atent selectate) pe care le citim: “Ridichea uriașă”. Și pentru că am învățat, pe parcursul diversificării copilului meu, că aspectul este foarte important, am ilustrat povestea “Ridichea uriașă”… în farfurie.
Rețeta se prepară rapid, se asamblează cu răbdare, iar succesul e garantat!
Sfecla poate crea ceva probleme la capitolul curățenie în bucătărie, dar fiind o sursă importantă de fier atunci când e însoțită de morcov și câteva picături de lămâie, merită tot efortul.

“Ridichea uriașă” în farfurie

IMG_9274

 

Ingrediente:

Mod de preparare:

  1. Legumele se spală și se curăță.
  2. Se prepară, pe rând, la aburi, pentru a nu deveni roșii de la sfeclă.
  3. Se taie și se aranjează
  4. Apoi se stropesc cu puțină lămâie amestecată cu ulei.
  5. Preparatul se servește cu poveste 🙂

Foto: diversificare.ro

Author: Alexandra Aron

Share This Post On