Biscuiti sanatosi cu seminte si fructe 1 an

Biscuiți sănătoși cu semințe și fructe (de la 1 an)

de Eugenia
Masă

Desert

Dietă

Fără gluten

Ocazie

Petrecere

Fel de mâncare

Biscuiți

Ingredient principal

Cereale

Timp de preparare

15

Timp de gătire

10

Dificultate

ușor

Porţii

6 porții

Biscuiți sănătoși cu semințe și fructe, o rețetă pe cât de ușor de preparat, pe atât de ușor de devorat cu un pahar de lapte vegetal.

Biscuiti sanatosi cu seminte si fructe

Bună dimineața dragi părinți inspirați să gătiți biscuiți sănătoși copiilor.

Azi am reușit, după câteva săptămâni de implementare a PROGRAMULUI DE SOMN, și m-am trezit la 6:00, iar la 6:30 eram deja în bucătărie pentru a pregăti micul dejun.

Ce să fac? Ce să fac? Știu! Niște biscuiți sănătoși, cu semințe și fructe, rapizi de făcut și de mâncat, sunt sigură.

După ce am terminat și cu preparatul și cu scrisul rețetei, am aranjat masa. Imediat a și venit micul nostru Ratatouille în inspecție spunând: “Ia să vedem ce miroase atât de bine aici!”

NB: Toate ingredientele folosite sunt BIO, provenind din culturi organice.

Ingrediente:
– 2 banane
– 1 măr
– 4 linguri de semințe de cânepă decorticate
– 1-2 lingurițe de scorțișoară de Ceylon
– 75 g fulgi de ovăz mici
– 3 lingurițe de unt de cocos
– 75 g fulgi de porumb mărunțiți
– 3 linguri de stafide hidrate rapid în apă fiartă 5 minute
– magiun de prune fără zahăr

Mod de prepare:
1. Se curăță bananele și se pasează cu mână într-un castron. Cu cât sunt mai bine coapte (de la natură, nu în cuptor :)) cu atât biscuiții vor ieși mai dulci.
2. Se pornește cuptorul la nivelul maxim de căldură pentru a-l încinge bine.
3. Fulgii de porumb se mărunțesc ușor punându-i într-o pungă și apăsându-i cu mâinile.
4. Stafidele le-am hidratat rapid punându-le 5 minute în apă fierbinte.
5. Mărul, cu tot cu coajă, se rade pe răzătoarea mare și se adaugă împreună cu restul de ingredientelor peste bananele pasate.
6. Compoziția se amestecă bine cu o lingură până ce se omogenizează.
7. Se pun cu lingura pun în tava de cuptor acoperită cu hârtie de copt într-o formă și grosime unitare.
8. Se băgat în cuptor pentru doar maximum 5-10 minute pentru a de usca puțin.
9. Se servesc împreună cu un pahar de lapte vegetal.

Ingrediente

Paşii necesari preparării

  1. Se curăță bananele și se pasează cu mână într-un castron. Cu cât sunt mai bine coapte (de la natură, nu în cuptor :)) cu atât biscuiții vor ieși mai dulci.
  2. Se pornește cuptorul la nivelul maxim de căldură pentru a-l încinge bine.
  3. Fulgii de porumb se mărunțesc ușor punându-i într-o pungă și apăsându-i cu mâinile.
  4. Stafidele le-am hidratat rapid punându-le 5 minute în apă fierbinte.
  5. Mărul, cu tot cu coajă, se rade pe răzătoarea mare și se adaugă împreună cu restul de ingredientelor peste bananele pasate.
  6. Compoziția se amestecă bine cu o lingură până ce se omogenizează.
  7. Se pun cu lingura pun în tava de cuptor acoperită cu hârtie de copt într-o formă și grosime unitare.
  8. Se băgat în cuptor pentru doar maximum 5-10 minute pentru a de usca puțin.
  9. Se servesc împreună cu un pahar de lapte vegetal.

Comentarii