Fursecuri cu ciocolată (de la 3 ani)

Dacă mi-ar fi spus cineva că voi avea atâtea de învăţat de pe urma alergiei la proteina laptelui de vacă a fiicei mele, aş fi râs. Însă, am reuşit să mă adaptez şi să fac o sumedenie de reţete grozave testate atât de cea mică, alergică, cât şi de noi ceilalţi. Ceea ce mă bucură şi mai tare este că vă pot împărtăși și vouă experiențele noastre culinare! Astăzi vă propun – fursecuri cu ciocolată!

Fursecuri cu ciocolată

Ingrediente

Mod de preparare:

  1. Se lasă uleiul de cocos la temperatura camerei, se adaugă zahărul brut și se mixează la viteză mică.
  2. După ce s-au omogenizat, se adaugă ouăle treptat, până la încorporarea completă.
  3. Se adaugă apoi făina amestecată cu bicarbonatul de sodiu.
  4. După ce a fost mixată şi făină, se adaugă ciocolata tăiată în cuburi cât mai mici şi se amestecă. Va deveni un aluat gros şi va îngreuna paleta mixerului obişnuit aşa că se continuă amestecarea cu o lingură de lemn.
  5. Fulgii de ovăz se adaugă treptat ca să puteţi obţine un aluat omogen, gros, care nu curge din lingură.
  6. Se tapetează o tavă cu hârtie de copt şi se aşează fursecurile la o distanţă de câţiva centimetri între ele.
  7. Se coc pentru 15-20 minute la treapta medie a cuptorului cu gaz sau la 180 de grade la cuptorul electric.
  8. Pentru o diversitate de arome, gusturi și texturi, puteți adăuga lămâie, portocalăstafide, merișoare, ce vă place mai mult.

Sursă foto: https://flic.kr/p/bkQqZ2

Summary
recipe image
Recipe Name
Fursecuri cu ciocolată (de la 3 ani)
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time

Author: Elena Iorga

Share This Post On