Cremă de ricotta cu roșii și busuioc 1 an

Cremă de ricotta cu roșii și busuioc

de Adelina
Masă

Cină

Fel de mâncare

Fel principal

Ingredient principal

Brânză

Timp de preparare

20

Dificultate

ușor

Porţii

5 porții

O salată răcoroasă de vară, plină de vitamine și ușor de făcut: cremă de ricotta cu roșii și busuioc. O explozie de gusturi pentru toată familia!

De data aceasta, vă prezentăm o salată răcoroasă de vară, plină de vitamine și ușor de făcut: cremă de ricotta cu roșii și busuioc. Este o explozie de gusturi, numai bună de încercat alături de întreaga familie.

Ingrediente

Paşii necesari preparării

  1. Într-un bol amestecăm ricotta, brânza cottage, jumătate din cantitatea de busuioc tocat mărunt, un praf de sare și ceapa tocată fin.
  2. Tăiem roșiile în jumătăți, le feliem, iar feliile le tăiem la rândul lor pe jumătate. 
  3. Se scurge zeama, apoi peste ele adaugăm busuiocul rămas, oțetul, zeama de lămâie, uleiul de măsline și un praf de sare.
  4. Bagheta sau tipul de pâine pe care doriți să îl folosiți se feliază și se frige într-o tigaie grill sau în cuptor, după care feliile se freacă cu usturoi.

Puneți într-un bol crema de ricotta și faceți un gol in mijloc, unde puneți roșiile. Fiecare își poate pune cât dorește pe bruschete. Poftă mare!

Sursă foto: Diversificare.ro