Chilli vegetarian (de la 10 luni)

Print Friendly, PDF & Email

Chef Adelina ne-a pregătit o savuroasă rețetă de chilli vegetarian. Este o opțiune perfectă pentru un prânz simplu și sățios, într-o zi călduroasă de vară. Poftă bună!

Chilli vegetarian

Chilli vegetarian

Ingrediente:

Mod de preparare:

Se curăță și se taie ardeii în pătrățele mari, iar ceapa se toacă mărunt. Într-o tigaie înaltă punem 2 linguri de ulei de măsline și cîteva linguri de apă, după care adăugăm ardeii și ceapa și le sotăm până când se înmoaie, circa 6-8 minute. Fasolea roșie uscată o lăsăm la hidratat peste noapte și o fierbem în 2-3 ape.  Dacă folosim fasole din conservă, scurgem boabele de fasole și le clătim cu apă, după care le adăugăm în tigaie împreună cu pasta de tomate și condimentele. Le lăsăm să clocotească la foc mic încă 20 minute, iar dacă este nevoie se completează puțin cu apă. Se lasă totul pe aragaz până când sosul se îngroașă.

Aruncați câteva frunze de pătrunjel deasupra și haideți la masă!

Foto: diversificare.ro

Author: Adelina

Share This Post On