mic dejun energizant cu unt și miere 1 an

Mic dejun energizant cu unt și miere

de Oana M
Masă

Mic-dejun

Fel de mâncare

Pâine

Ingredient principal

Alergeni

Timp de preparare

5

Dificultate

ușor

Porţii

4 porții

Mic dejun energizant cu unt și miere – pentru dimineți în formă maximă, vă recomand această rețetă cu miere și in! Un mic dejun energizant plin de sănătate!

Mic dejun energizant cu unt și miere. Se știe despre miere că este benefică pentru organism (recomandată, însă, pentru copiii mai mari de 1 an). Dar nici semințele de in nu sunt mai prejos: o sursă excelentă de acizi grași Omega 3, fibre dietetice, mangan, acid folicvitamina B6 și minerale precum: magneziu, fosfor și cupru. Împreună, vor alcătui un mic dejun energizant, atât pentru cel mic, cât și pentru tine.

Ingrediente

Paşii necesari preparării

  1. Tot ce trebuie să faci este să ungi o felie de pâine integrală (cu maia) cu puțin unt, apoi cu o linguriță rasă de miere și deasupra să presari semințe de in râșnite fin.
  2. Gustul delicios al inului, asemănător cu cel al nucii, în combinație cu mierea, va convinge până și pe cei mai mofturoși copii să-și termine micul dejun.

Personal, am testat cu cel mare acest mic dejun energizant (el preferă, însă, pâinea ușor prăjită) și am rămas impresionată. Așa cum îți doresc și ție!

Sursă foto: Freshly Baked Bread With Honey Photo