Tiramisu cu fructe de pădure (de la 3 ani)

Print Friendly, PDF & Email

Tiramisu cu fructe de pădure este un desert delicios, cu un aspect deosebit, la prepararea căruia pot participa și copiii. Va fi un succes la mesele festive sau atunci când aveți chef de puțin răsfăț.

Tiramisu cu fructe de pădure

tiramisu cu fructe de padure

Ingrediente:

Mod de preparare:

  1. Se freacă gălbenușurile cu zahărul pudră (dacă folosiți îndulcitor natural se reduce cantitatea la jumătate, pentru a avea o cremă solidă și nu una lichidă).
  2. Apoi se adaugă mascarpone.
  3. Se bate smântâna lichidă cu mixerul până se întărește.
  4. Apoi, peste ea se toarnă crema de gălbenușuri și mascarpone și se încorporează ușor amestecând cu lingura de sus în jos.
  5. Tiramisu cu fructe de pădure la pahar se montează astfel:
  6. Se diluează siropul de fructe cu puțină apă, se rupe primul pișcot și se adaugă pe fundul paharului cele două jumătăți însiropate.
  7. Apoi, punem două linguri de cremă și câteva fructe de pădure.
  8. Continuăm cu încă un pișcot și jumătate pe care îl însiropăm, iar jumătățile le presăm ușor deasupra.
  9. La final, adăugăm din nou cremă până sus și presărăm fructe din belșug.

Din cantitatea de ingrediente de mai sus vor rezulta aproximativ 9 pahare de tiramisu ca cele din imagine, pentru ca toată familia să se bucure de acest desert minunat!

Author: Oana M

Share This Post On