Frigărui caprese (de la 8 luni)

Print Friendly, PDF & Email

Atunci când avem vreun eveniment în familie și avem invitați al masă, întotdeauna mă gândesc ce pot pregăti rapid și… delicios. Aceste frigărui caprese mă salvează întotdeauna și au, mereu, un mare succes. Nu numai la copii, vă asigur!
Proaspete și pline de vitamine, roșiile cherry, mozzarella și busuiocul se asortează perfect, indiferent de anotimp și, din păcate, sunt întotdeauna prea puține!

Frigărui caprese

frigarui caprese

Ingrediente:

Mod de preparare:

  1. Pentru aceste frigărui caprese, fie folosiți bocconcini (biluțele de mozzarella), fie cașcaval, telemea de oaie, capră sau vacă, în funcție de vârsta și preferințele copilului.
  2. Se pune câte una din fiecare: roșie, brânză, busuioc, în funcție de mărimea sau, mai bine zis, lungimea dorită.
  3. La sfârșit, se pot stropi cu puțin ulei de măsline sau se poate decora farfuria cu un fir de ulei.
  4. Atenție, însă, la bețele de frigărui sau scobitori! Nu-l lăsați pe cel mic nesupravegheat!

Author: Oana M

Share This Post On