Sufleu de spanac (de la 1 an)

DSC05896 Mulțumim, Dana, pentru rețetă!

Ingrediente:
– 1,5 kg spanac proaspăt
– 3 morcovi
– 3 ouă
– 10 caței de usturoi
– 3 linguri de ulei de cocos
– 1 ceapă
sare (opțional)

Mod de preparare: 
Se mărunțește spanacul la aparatul de tocat (sau la blender) și se pune într-un vas mai mare. Ouăle cu morcovii, usturoiul și ceapa se mărunțesc la blender, după care se pun peste spanac împreună cu uleiul de cocos și se amestecă. Se adaugă un praf de sare (opțional).

Compoziția se coace la cuptor aproximativ 45 minute la 180⁰C. Temperatura de 180⁰C este necesară pentru ca uleiul de cocos (dacă este nerafinat) să nu se degradeze.

Sufleul poate fi servit ca atare, cu orez sau cu brânză rasă deasupra.

Author: Cititor

Share This Post On