Bulgărași de brânză (de la 2 ani)

Print Friendly, PDF & Email

Serviți celor mici aceste aperitive frumos colorate și cu o combinație interesantă de gusturi dulce-sărat – bulgărași de brânză.

Bulgărași de brânză

bulgărași de brânză

 

 

 

 

 

 

 

Ingrediente:
– un baton de brânză de capră (250 g) moale
– 4 Lg miere
– 2 Lg arpagic verde
– 2 Lg susan
– 2 Lg mărar
– 1 Lg sumac (condiment mediteranean de culoare purpurie, obținut prin măcinarea unei flori)
sare de mare, piper (opționale)

Mod de preparare:
Mirodeniile se pun în vase separate. Brânza se folosește rece de la frigider. Mierea se amestecă cu puțină apă pentru a nu fi foarte groasă.

Putem pune sare și piper în brânză. Cu o linguriță luăm brânză și formăm biluțe cu diametrul de aprox 2-3 cm. Le ungem cu amestecul de miere și apă, apoi le tăvălim prin mirodenii. Astfel vom obține câțiva bulgărași verzi, câțiva albi, câțiva purpurii.

Acest aperitiv îl puteți oferi la o aniversare sau altă ocazie mai specială. Sau când vreți să-l răsfățați pe cel mic!

Sursă foto: http://flic.kr/p/971Dv3

Author: Andreea

Sunt pasionată de gătitul sănătos și cu ingrediente naturale. Învăț să creez acele combinații care să contribuie la dezvoltarea armonioasă a copiilor și să le ofere plăcerea gustului.

Share This Post On