supă cremă de dovlecei cu busuioc 1 an

Supă cremă de dovlecei cu busuioc

de Andreea
Masă

Cină

Dietă

Fără gluten

Fel de mâncare

Supă cremă

Ingredient principal

Legume

Timp de preparare

25

Timp de gătire

15

Dificultate

ușor

Porţii

3 porții

Supă cremă de dovlecei cu busuioc – dacă aveți supa de bază la îndemână, pregătirea acestei supe aromate durează 20 de minute. Rapid, nu?

Supă cremă de dovlecei cu busuioc. Ușor și simplu de făcut, mai ales dacă aveți supa de bază la îndemână. Astfel, veți obține preparatul în mai puțin de 20 de minute!

Ingrediente

Paşii necesari preparării

  1. Păstrați un dovlecel. Curățați-i pe ceilalți patru și tăiați-i cuburi. 
  2. Sotați ceapa într-o lingură de ulei de măsline sau în apă. 
  3. Adăugați usturoiul și dovleceii. 
  4. Gătiți 15 minute. Turnați supa de bază. Aduceți până la punctul de fierbere.
  5. Adăugați restul ingredientelor și mixați cu un mixer vertical până căpătați consistența unei creme. Dacă e nevoie, mai lăsați supa puțin pe foc, însă nu lăsați să fiarbă.
  6. Adăugați sare și piper după gust. Ornați cu “tăiței” din acel dovlecel păstrat și fulgi de drojdie inactivă sau parmezan.

Sursă foto: http://flic.kr/p/7m4JQG