Sparanghel şi cartofi noi cu dressing de lămâie (de la 9 luni)

7022141523_66af86fd1c_z

Ingrediente:
– câteva tulpini de sparanghel
– 3 cartofi noi tăiaţi în cubuleţe
– 1 lingură ulei de măsline
– coajă rasă de la o lămâie
– un praf de sare (opţional)
– o lingură de cimbru

Mod de preparare:
Se curăţă sparanghelul: se îndepărtează părţile lemnoase. Dacă are o coajă tare, aceasta se poate rade. Se taie în bucaţi de aproximativ 2-3 cm.

Se fierb cartofii într-o cantitate mică de apă, timp de aproximativ 15 min. Se adaugă sparanghelul şi se lasă la fiert aproximativ 4 minute, alături de cartofi. Pentru dressing, se amestecă uleiul de măsline, coaja de lămâie rasă, sarea (optional) şi cimbrul. Acesta se adaugă peste legume. Se serveşte cald.

Sursa foto: http://flic.kr/p/bGwj2z

Author: Roxana

„Mens sana in corpore sano”- acesta este principiul după care vreau să mă ghidez în ceea ce îl priveşte pe David, băieţelul meu. Pentru bărbatul de mâine, trebuie să am grijă de copilul de azi... având în vedere ca alimentaţia să fie cât mai sanatoasă.

Share This Post On