Smoothie cu seminţe de chia şi fructe de pădure (de la 1 an)

Print Friendly, PDF & Email

Smoothie-ul este un preparat rapid, care poate fi oferit la micul dejun și, care, suntem convini că va fi pe placul copiilor. Astăzi vă propunem un smoothie cu seminţe de chia şi fructe de pădure. Culoarea, textura și aromele îl vor transforma rapid în preparatul preferat, cu beneficii nutriționale pe măsură.

Smoothie cu seminţe de chia şi fructe de pădure

Ingrediente:

Mod de preparare:

  1.  Semințele de chia se hidratează pentru 30 de minute în 3-4 linguri de apă.
  2.  Se adaugă, pe rând, în blender toate ingredientele și se mixează până când amestecul capătă o consistenţă cremoasă.
  3. Acest smoothie se servește imediat. Putem adăuga şi scorţişoara sau vanilie, lapte de cocos, chiar și spanac. Depinde doar de preferinţele noastre.

Sursa  foto: http://flic.kr/p/7Jn91A

 

Author: Vali

Ma numesc Valeria Dunca ( nascuta Ionut), am 33 de ani (29.07.1979). In data de 20.10.2010, am devenit cea mai fericita femeie de pe Pamant, pentru ca viata mi~a daruit cel mai frumos cadou, pe fetita mea. De atunci, m~am dedicat in totalitate ei. De formatie, sunt filolog. Am absolvit Colegiul National Mihai Eminescu din Baia Mare, Facultatea de Litere, din cadrul Univesitatii de Nord. Am un master in Management Educational si Comunicare. Din 2005, am devenit cadru didactic si colaborator Radio Sighet. Ma pasioneaza literatura, alimentatia sanatoasa si calatoriile.

Share This Post On