pesto de ardei copți 1 an

Pesto de ardei copți

de Andreea
Masă

Cină

Dietă

Fără gluten

Fel de mâncare

Sosuri

Ingredient principal

Alergeni

Timp de preparare

30

Timp de gătire

30

Dificultate

ușor

Porţii

4 porții

Puteți folosi acest pesto de ardei copți pentru paste, dar și ca sos în care să înmuiați grisine din legume sau biscuiți cu semințe.

Puteți folosi acest pesto de ardei copți pentru paste. Dar și ca sos în care să înmuiați grisine din legume sau biscuiți cu semințe.

Ingrediente

Paşii necesari preparării

  1. Ardeii se coc și se curăță de coajă și de semințe. 
  2. Nucile împreună cu usturoiul se prăjesc uscat pentru câteva minute într-o tigaie, pe aragaz. Nucile se pot înlocui cu avocado crud, făcut pastă. În cazul acesta coacem doar usturoiul.
  3. Se amestecă toate ingredientele într-un blender sau într-un mojar din piatră. Dacă utilizăm mojarul, începem cu busuiocul, apoi nucile, usturoiul și apoi restul ingredientelor.

Se servește ca sos pentru diverse legume, pentru îmbogățirea gustului pastelor și a conopidei coapte, la sandviciuri.

Sursă foto: http://flic.kr/p/dec1SF