Budincă cu carob (după 6 luni)

Ingrediente:
– 1/4 cană orez integral hidratat
– 1/4 cană mei decorticat
– 2 lingurițe pudră de roșcove (carob)
– 1 pară (bine coaptă) sau 1/2 banană

Mod de preparare:
Puneți la fiert orezul integral împreună cu o cană de apă. Când a fiert pe jumătate adăugați meiul și, dacă e nevoie, mai completați cu puțină apă. După ce au fiert bine, adăugați pudra de roșcove și lăsați sub capac 10-20 minute ca să se mai răcească.

Pasați bine para (tăiată bucăți) într-un blender. Adăugați apoi orezul cu mei (puțin călduțe) și amestecați până rezultă un piure. Serviți imediat!

Este recomandat să oferiți această budincă cu carob bebelușului după ce ați făcut întâi testul toleranței pentru alimente noi introduse.

Author: Ioana Vlad

Share This Post On