Cartofi cu rozmarin la cuptor (de la 8 luni)

Ingrediente:
– 3 cartofi mari;
– ulei;
– sare (dacă vârsta copilului permite);
– rozmarin;

Mod de preparare:

Cartofii se curăţă de coajă şi se taie în bucăţi mai mari. Ungem un vas termorezistent cu puţin ulei, punem cartofii şi îi amestecam puțin cu mâna. Condimentăm cu sare, piper şi ace de rozmarin.
Se dau la cuptorul preîncalzit şi se coc la 180 grade timp de 20 minute. Pregătiți rapid acești cartofi cu rozmarin atunci când vă doriți o masă aromată. Cu siguranță cei mici vor fi încântați să-i savureze cu mâinile 🙂

Sursa foto: http://flic.kr/p/69PGrQ

Author: Oana

Sunt mama a trei copii și împreună învăţăm ce înseamnă o alimentaţie sănătoasă. Ne place foarte mult să gătim împreună, să inventăm și să ne jucăm în bucătărie.

Share This Post On